Standaard pagina

Aan de leden van de Laakse Lente.

 

Het is en blijft triest dat het coronavirus onze hele samenleving nog steeds beïnvloedt zodat we geen mooie  dingen voor jullie kunnen organiseren.

Maar jullie weten dat Netty, Leo en Leny altijd blijven nadenken hoe wij voor onze  ouderen toch iets leuks kunnen doen. Waar wij ook heel blij van worden is het feit dat je op verschillende momenten ziet hoe andere mensen ook aan jullie denken.

Zo kregen wij het schitterende bericht van Joke en Nico Bos uit Dronten dat zij ons

€ 500 schenken om iets leuks te organiseren met de Kerst. Leo stuurde zijn boekje ‘Belevenissen van een conciërge’ op aan Jan Slagter van omroep Max als blijk van waardering omdat hij al enige tijd terug  85 ouderen uitnodigde om de musical “Moeder ik wil bij de Revue’ bij te wonen en we zijn perplex als er een dag later op de rekening van onze vriendenclub van de Laakse Lente van ‘de Stichting Max maakt mogelijk’ € 250 wordt gestort.

Ook voor 1 oktober het feest in Madurodam waarvoor men mij gevraagd heeft om de financiën bijeen te krijgen, ben ik op de eerste plaats heel blij steun te krijgen van Toos Sterken die de Laakse Lente nog altijd bijstaat als wij hulp nodig hebben en is de steun van het Fonds 1818, Fonds Levi Lassen en het Fonds RCOAK waar Leo en Netty nu al zoveel jaren op mogen rekenen als wij iets moois willen organiseren ook weer geregeld.

 

 

 

 

 

Wat gaan we de komende maanden doen?

Anneke wil graag voor jullie weer eens een paar leuke activiteiten organiseren.
Op donderdag 14 oktober: Bloemschikken in het Vadercentrum Jonckbloetplein aanvang 10.00 uur kosten € 5.00.

Natuurlijk begrijpt een ieder dat we door het coronavirus hooguit 12 ouderen hieraan deel kunnen laten nemen. Dus snel opgeven is belangrijk en indien er zich teveel ouderen opgeven gaan wij nadenken over een oplossing.

 

Donderdag 18 november gaan we net als bloemschikken Crea organiseren
zelfde plek en de kosten zoals u  gewend bent € 2.50

 

En dan de Kerst dit jaar

Vanzelfsprekend  krijgt U allen daar binnenkort bericht over want dat zal dit jaar op een hele andere manier plaatsvinden en we kunnen dit dankzij de hulp van de familie Bos uit  Dronten en  Omroep Max gratis aanbieden.  Netty, Leo, Gerda, Hans Timmers en Anneke van Kempen  gaan dit organiseren van maandag tot en met vrijdag en dan willen we iedere dag een aantal ouderen verwennen bij ons thuis en naast de koffie met wat lekkers U op een heerlijke kerstlunch trakteren  en we weten nu al dat dan U  dan een tasje mee moet nemen want een mooi kerstukje en andere verrassingen hebben wij al voor U in gedachte.

 

Wij hopen  dat U heel blij wordt van dit bericht zodat we een dikke streep kunnen zetten onder het jaar 2021!!

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

06.04 | 18:49

kijk op de websitevan de laakse lente

...
27.08 | 07:42

ik ben blij dat ik de laakse lente heb moge lere kennen een geweldige organizatie de heel feel voor ouderen doet GEWELDICH

...
27.07 | 18:05
Aan de leden heeft ontvangen 2
19.04 | 09:33
foto's bloemschikken heeft ontvangen 1
Je vindt deze pagina leuk