Standaard pagina

Aan de leden van van de Laakse Lente

Nu alle leden van de Laakse Lente  zijn ingeënt tegen het coronavirus hopen wij dat we weer veel mensen thuis mogen begroeten voor een gezellige babbel met koffie en een koekje want oh, wat missen Netty, Lenie en  Leo jullie.

 

Even een paar belangrijke zaken

  • Netty en Leo hebben contact gezocht met Pasteur-reizen want wat zouden we dolgraag met jullie allemaal weer een dagje op pad gaan maar helaas moeten we nog wel even wachten.
  • Deze week kwam Elke Botje van Madurodam langs om afspraken te maken over 1 oktober. We dachten eerst aan een dag met alleen ouderen maar het wordt  een feest met net zoveel kinderen als ouderen. Het is dan ook de bedoeling dat iedere oudere op 1 oktober vergezeld wordt door een kind of jongere. Jullie krijgen  van ons binnenkort een formulier en daarop kunnen jullie je dan  inschrijven en aangeven aan welke activiteit jullie mee willen doen op die dag.
  • Tot slot van deze dag krijgen jullie de mogelijkheid om een wandeling te maken door Madurodam.
  • Wij gaan nog nadenken over het vervoer van en naar Madurodam. Jullie krijgen hier tijdig bericht over.
  • Helaas merk je in onze samenleving een grote onrust over de vraag hoe kun je  samenleven in harmonie?  Wij willen onze kinderen en kleinkinderen natuurlijk op zien groeien in een prettige samenleving en daarom gaan wij aan alle kinderen die jullie in Madurodam terzijde staan vragen een gedicht te schrijven met dit motto als onderwerp. We hebben Carl Doeke Eisma bereid gevonden om samen met enkele anderen een jury te vormen, zodat de beste dichters een prijsje kunnen krijgen. Heeft U een kleinkind dat een mooi gedicht hierover wil maken, stuur dit dan naar ons toe. We gaan aan de tien kinderen die de mooiste gedichten maakten een prijsje uitreiken.

 

 

 

 

 

                                     

 

Wat denken wij terug aan al die mooie momenten met jullie in het verleden en wat een spelbreker was het coronavirus. Maar wij hopen met dit schrijven te bereiken dat jullie allemaal in de startblokken staan om van het slot van dit jaar weer iets heel bijzonders te maken. We zijn nu al aan het nadenken hoe we met  een schitterend kerstfeest dit jaar af kunnen sluiten.

 

 

Netty en Leo hebben helaas geen auto meer dus we kunnen niemand meer ophalen of thuisbrengen. We hopen natuurlijk  dat wij weer velen van jullie kunnen begroeten op de koffie.

 

Liefs,

         Netty, Leny en Leo  

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

06.04 | 18:49

kijk op de websitevan de laakse lente

...
27.08 | 07:42

ik ben blij dat ik de laakse lente heb moge lere kennen een geweldige organizatie de heel feel voor ouderen doet GEWELDICH

...
27.07 | 18:05
Aan de leden heeft ontvangen 2
19.04 | 09:33
foto's bloemschikken heeft ontvangen 1
Je vindt deze pagina leuk