Standaard pagina

 

De vriendenclub De Laakse Lente,
een kroon op het werk van Netty en Leo

 

Leo en Netty hadden nooit kunnen bedenken dat het huiskamerproject in hun eigen huiskamer zoiets moois zou opleveren. We schrokken enorm omdat het welzijnswerk in Den Haag een forse korting kreeg, precies in coronatijd. Daar kwam ook nog eens een hele vervelende kwestie bij toen Netty en Leo een schrijven onder ogen kregen van jaloerse partijen in Laak die een gesprek voerden met de partij van Richard de Mos waarin stond dat onze ouderen € 5.00 contributie betaalden en dat ze dit onzin vonden. De ouderen van de Laakse Lente kunnen dagelijks gratis koffie bij ons thuis drinken en de € 5.00 contributie vormt een spaarpotje voor een compleet verzorgd dagje uit.

Het overlijden van Riet Ruitenburg op 98 jarige leeftijd

Een dag voor haar overlijden zijn Netty en Leo nog bij Riet langs geweest en we vergeten nimmer dat Riet niet uitgesproken raakte over onze dagjes uit en wat een plezier haar dat gedaan had.

Leo bedacht enige tijd geleden  om een vriendenclub van de Laakse Lente op te richten zodat wij ons werk voor zoveel lieve ouderen kunnen voortzetten.

 

Twee  mooie successen ondanks het coronavirus

Netty en Leo zijn blij dat op één oudere na alle ouderen ons trouw gebleven zijn en wij nu wij voorlopig maar een enkele ouderen kunnen ontvangen dagelijks gebeld worden met de vraag of we een oudere die met een ernstig probleem zit ook in coronatijd kunnen bijstaan.

Waar Netty en Leo ook heel blij mee zijn is dat mensen uit heel Nederland zich aanmelden als vriend van de Laakse Lente en dat sommigen schreven: “Netty en Leo hou vol we kunnen jullie niet missen!”

 

Dat is echt een kroon op ons werk. Als je je al ruim 25 jaar inzet voor Laak, zoveel mooist tot stand kon brengen en in 2021 zoveel liefde, vriendschap en vertrouwen ontvangt van zoveel  ouderen en zoveel mensen uit heel Nederland wat ben je dan een gelukkig mens!

 

We hopen dat dit schrijven nog veel meer ouderen zal stimuleren om lid te worden van de Laakse Lente. Een briefje met naam en adres en U ontvangt al een dag later een leuke reactie. Willen mensen na het lezen van dit schrijven ons ouderenproject ondersteunen met een gift en lid worden van onze vriendenclub van de Laakse Lente dan kan dat op bovenstaand banknummer en we zouden  het leuk vinden van U een briefje met naam en adres te ontvangen zodat wij een  bedankbriefje terug kunnen sturen.

 

Anneke van Kempen maakt een schitterende website van ons project waar U alles op kunt vinden.

 

Namens bestuur, vrijwilligers en alle ouderen heel veel dank,

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

06.04 | 18:49

kijk op de websitevan de laakse lente

...
27.08 | 07:42

ik ben blij dat ik de laakse lente heb moge lere kennen een geweldige organizatie de heel feel voor ouderen doet GEWELDICH

...
19.04 | 09:33
foto's bloemschikken heeft ontvangen 1
01.10 | 08:25
Peter Heerschop. heeft ontvangen 1
Je vindt deze pagina leuk