Onze dank aan enkele fondsen, de gemeente Den Haag

fondsen, de gemeente Den Haag , middenstanders en anderen

Wat kan een mens zich op zijn 70e  en 72e levensjaar een gelukkig mens voelen als je dag in dag uit kunt constateren hoeveel mensen ons ondersteunen bij het project van de Laakse Lente en dat je daarnaast een steeds grotere groep mensen als vriend of vriendin kunt beschouwen. Ik wil er hiervan meerdere vermelden: Carl Doeke Eisma en Manja van Zon die onder andere een groot aandeel hebben tijdens het ontstaan van ons mooie Infoblad en John Zwennes op wie je nooit een vergeefs beroep doet en Marieke van der Waal, directeur van de Leyden Academy, waar je altijd voor goede raad terecht kunt.

We gingen in het weekend, vóór dit schrijven, naar Arnhem om daar op de eerste plaats Wout Oldhoff, directeur van verzorgingshuis Vreedenhoff, weer te ontmoeten en dan wordt je even stil als je hoort en ziet hoe men onder zijn leiding nadenkt hoe men ouderen kan verwennen en dat ze daarom dit jaar een strandfestival hebben bedacht.

Daarna ontmoetten we twee vrienden voor het leven, Rene Turk uit Zevenaar die zo mooi het project van de Laakse Lente beschreef in het blad Het Zoet en op ons verzoek voor ons volgende Infoblad  een mooi stuk schreef en zijn en onze grote vriend Christiaan Mook uit Arnhem die direct zei dat hij het groen van de kerststukjes voor onze ouderen zal schenken. 

Een echtpaar uit Dronten, Nico en Joke Bos, kwam maar liefst 60 pondspakken koffie langs brengen.

En niet te vergeten onze super vrijwilligers en de vrijwilligers van voetbalvereniging Laakkwartier die ook dit jaar weer voor ons klaar staan om alles in goede banen te leiden.

En dan sta je weer voor zes weken zomeractiviteiten voor ouderen, omdat je nu eenmaal wilt voorkomen dat ouderen in de zomerperiode zich eenzaam voelen als kinderen, kleinkinderen en beroepskrachten met vakantie zijn.

Gelukkig krijgen we hiervoor subsidie van de gemeente en het Fonds 1818, Fonds Levi Lassen en het Fonds RCOAK. Dan ga je op pad voor Bingoprijzen bij de middenstanders uit de buurt en naast een mooi prijsje zijn er ook nog middenstanders die een bijdrage storten.

 

De dank van het bestuur van de Laakse Lente gaat daarom uit naar:  fonds 1818 ,fonds Levi Lassen, fonds RCOAK en de volgende middenstanders:

Slagerij Scholten, Schoolstraat 55  Rijswijk
Radio Weimar, Goeverneurlaan 544

 Vishandel Verheij, Goeverneurlaan 631

 Eclair Haarstijliste, Linneasstraat 124

 Cafetaria Jan Wap, De Genestetlaan 141

 Kappersbenodigheden  Westzaan, Arnout Drostlaan 15

 Slijterij V en V, Oudemansstraat 279

 Bakkerij Roodenrijs, Herenstraat  Rijswijk

 Patty Kames Bloemen, De Bullstraat 13

 Kapsalon Marie Claire, Goeverneurlaan 314

 Prima Foto, Jonckbloetplein 29

 Slagerij Zuiderpark, Van Zeggelenlaan 112                                        De Goedkope Slijterij TED, Goevereurplein 7

Joost van Dongen oudemansstraat 277

de Sportvisser Jan van de heijdenstraat 61 

Het bestuur van de Laakse Lente Leo en Netty  Olffers, Hil en Simon Plugge, danken al die mensen die ons project van de Laakse Lente mogelijk maken.

Ik heb al jarenlang een sterk motto en dat is: Samen zijn wij Sterk en jullie laten zien dat je zo heel veel mogelijk kunt maken voor ouderen.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

wim ambachtsheer | Antwoord 13.09.2018 16.15

De Allard Piersonlaan was een deel van mijn kinderjaren.

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

13.09 | 16:15

De Allard Piersonlaan was een deel van mijn kinderjaren.

...
22.02 | 13:44
nieuwsbrief 2018 heeft ontvangen 2
22.07 | 17:54
18-7-2018 heeft ontvangen 1
19.06 | 23:33
gedicht heeft ontvangen 2
Je vindt deze pagina leuk