21-07-2017

Ik ben maar een gewoon oud mens

https://myalbum.com/album/Du81Smk9LOlF

 

 

 

Vanavond om 17.30 uur kunt u op TV West de beelden zien van dit stuk.Groeten Leo en Netty

Lieve Riet Ruitenburg ontvangt 50 lieve kaartjes van luisteraars van het Radio programma SuperDebby Radio west!

Om 12.00 uur wachten Netty – Anneke en Leo voor het verzorgingshuis Rustoord in Leidschenveen waar onze Riet 96 jaar naar toe is verhuist en een schitterend appartement kreeg. O wat was onze Riet blij dat zij na een zeer moeilijke periode haar oude huis na 75 jaar noodgedwongen moest verlaten.

Natuurlijk blij dat Anneke en Leo haar op tijd vonden, gevallen in huis, maar wat een verdriet, dat na even ziekenhuisopname je in een verzorgingshuis moet plaatsnemen en je al je spulletjes waar je zoveel jaar aan gehecht bent moet achter laten. Maar gelukkig is zoon Gerard erin geslaagd om voor Riet een plek in het verzorgingshuis Rustoord te vinden, waar onze Riet zich nu eindelijk een klein beetje thuis gaat voelen, helemaal nadat Don Zwennes  voor de meest dierbare spulletjes een mooi plekkie in haar appartement heeft gevonden. Leo die iedere week bij Riet langs ging, voelde desondanks het enorme verdriet en was daarom heel blij en gelukkig dat hij de kans kreeg om in het Radioprogramma van Super Debby een oproep te kunnen doen aan luisteraars, onze lieve Riet een leuk kaartje te sturen.

Vandaag tijdens onze rustdag op vrijdag van de zomeractiviteiten, wordt met de mooie mensen van Radio West afgesproken, de 50 binnengekomen kaartjes persoonlijk bij Riet te langs te gaan brengen. Riet die normaal om 12.30 uur in de eetzaal verwacht wordt, vind als wij dus met de mensen van Radio West - zoon Gerard – Netty – Anneke en Leo ineens bij haar in het appartement binnen komen, het allemaal van de gekke vindt en hier dus helemaal niets van snapt, blijkt er ook een cameraman bij, want wordt ook vandaag om 17.30 uur dit alles op TV West uitgezonden.

Leo heeft natuurlijk namens de ouderen van de Laakse Lente een schitterend bloemstuk bij zich, die direct een ere plek op de salontafel krijgt, Anneke heeft een paar lijstjes met Schitterende oude foto’s bij zich voor onze Riet. Nu bij Riet schieten net als bij Leo de tranen in de ogen als zij om 12.30 uur de 50 kaartjes van luisteraars overhandigd krijgt en roept constant tegen Leo waar heb ik dit alles als een dood gewoon mens aan verdient, waarop Leo zegt:

lieve Riet jij bent een schitterend voorbeeld voor alle ouderen. Jij laat zien dat je nooit bij de pakken moet neerzitten, van ieder moment in het leven moet genieten waar mogelijk en dit moet uitstralen. Ja, lieve Riet en nu schiet Leo ook weer helemaal vol, wat zijn wij trots dat de Laakse Lente zo’n ere lid mogen hebben, we houden heel veel van je!

Leo Olffers

 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

10.10 | 06:28

Het gaat goed met mijn moeder, deze week is zij met bewoners van Irishof Gouda op vakantie. Iedereen de hartelijke groeten en ze komt weer snel eens langs.

...
08.07 | 22:51

We hebben het volgende bericht geplaatst ->
zie: https://veiligspoorwijk.wordpress.com/2017/07/08/veiligheid-en-ouderen-in-stadsdeel-laak/

...
04.07 | 00:23

Lieve mensen,
Nogmaals hartelijk dank voor jullie warme ontvangst en gezellige ochtend. Bep Schmitz en Truce Visse-Schmitz

...
29.03 | 15:57

Een leuke websit, Nettie en Leo!
Succes!
Diana Resmann

...
Je vindt deze pagina leuk