Standaard pagina

Op donderdag 5 oktober is het weer groot feest, want op de eerste plaats is er dan onder leiding van onze Anneke weer een schitterende creaochtend en als verrassing gaan we na afloop weer heerlijk pannenkoeken eten.

 

Uw nieuwe infoblad komt er weer aan en ik kan u nu al zeggen dat die er weer heel leuk uitziet met leuke stukjes en natuurlijk schitterende foto’s.

 

Zijn er mensen die het leuk vinden om in het bezit te komen van de schitterende DVD van onze zes weken zomeractiviteiten, die wel 10 euro kost geeft dat dan even door want dan zorgt Leo dat er 5 oktober er voldoende exemplaren zijn.

 

Ja, zowel Crea € 2.50 en het pannenkoekenfeest € 2.50 willen wij ook graag zien dat u zich hiervoor voor 5 oktober zich opgeeft bij Netty.

 

Groeten van Netty – Leo – Hil – Simon en onze mooie vrijwjiligers.

 

 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

29.03 | 10:41

Beste Leo en Netty,
Wat een mooi initiatief en leuke filmpjes!
Voor de SVB willen wij graag praten met ouderen die wel eens eenzaamheid ervaren. Eens praten?

...
29.03 | 15:57

Een leuke websit, Nettie en Leo!
Succes!
Diana Resmann

...
27.03 | 13:16

Als Leydengroep 2017 kijken we met ongelooflijk veel genoegen terug op jullie bezoek afgelopen donderdag. En: ik kan nu ook gedachten lezen

...
08.01 | 09:34

Geweldige initiatief...moeders geniet altijd bij jullie....nog de beste wensen voor het nieuwe jaar en hoop jullie nog vele jaren zo door kunnen gaan.

...
Je vindt deze pagina leuk