Startpagina

Ons onvergetelijk uitje naar De uitzending van omroep

 

 

            Een tegen Eenzaamheid           

Wat ben je trots als omroep Max je benaderd en uitnodigt voor het programma

en je ook een paar ouderen mee mag nemen, Ja Leo De Laakse Lente mag niet natuurlijk niet ontbreken!

Dus spreken we af met Ria Middendorp - Alie van Ruiten en An van Loon.

Genieten we thuis al, als Netty een heerlijk maaltijdje heeft bereid. Zouden met een taxi worden opgehaald, maar krijgen plots een telefoontje van de taxichauffeur dat hij door de actie van de boeren onmogelijk naar Den Haag kan komen. Dus spreekt Netty af om 17.30 uur met de trein naar Leiden te komen. Zitten wij samen in lijn 16, als we horen uitstappen op het Leeghwaterplein, want Lijn 16 kan door de actie van de boeren het Hollands Spoor niet bereiken. Nu dat laatste stukje dan maar lopen.

Gelukkig komt de trein op tijd en als we in Leiden aankomen, zien Netty en Leo de Leydenacademy en staat de 75 jarige taxichauffeur al op ons te wachten. Een aardige chauffeur die direct vraagt, willen jullie de snelweg of de Toeristische route en horen we de dames Netty – An – Ria en Alie in een koor roepen, natuurlijk de Toeristische route en krijgen we veel groen te zien op weg naar Hilversum. We komen zo toch nog veel te vroeg aan in de Studio maar tegen 20.00 uur en de studio volstroomt, is het dolle pret.

Wij hebben tafel twee en staan al onze namen op tafel en op de vloer waar wij al vreselijk om moeten lachen.

Netty en Leo krijgen apparatuur omgehangen, want worden tijdens de uitzending geïnterviewd door Martine van Os.

Wij kijken onze ogen uit in deze schitterende studio, prachtige beelden te zien van apen in groepsverband, ( net mensen) krijgen hapjes en drankjes en kunnen als het programma eenmaal van start gaat, genieten van schitterende muziek en dansen te horen en zien van jonge mensen en optredens en krijgen veel informatie over eenzaamheid en is het mooi te horen dat vele mensen  zich ook bezig houden met dit onderwerp en dat omroep Max waar de Laakse Lente zoveel mooie herinneringen aan bewaard, zoveel inspanningen heeft verricht om dit onderwerp met zo’n super mooi programma onder de aandacht van heel Nederland te brengen.

Ja, dan wacht intussen de chauffeur van de taxi die ons bracht alweer om ons thuis te brengen.

 

 

 

 

 

 

Is het dolle pret in de taxi want deze 75 jarige chauffeur heeft ook weer hele mooi verhalen, verteld dat hij een huisdier heeft en al wij vragen een hond of en poes zegt hij nee, ik heb een ezel, liggen wij helemaal dubbel.

Ja, dan brengt de chauffeur iedereen naar zijn huis, kunnen we terug kijken op een schitterende avond en maar een ding zeggen Bedankt lieve mensen van Max, dit was een groot feest. Netty – Leo – Alie – An en Ria.    

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

06.04 | 18:49

kijk op de websitevan de laakse lente

...
27.08 | 07:42

ik ben blij dat ik de laakse lente heb moge lere kennen een geweldige organizatie de heel feel voor ouderen doet GEWELDICH

...
19.04 | 09:33
foto's bloemschikken heeft ontvangen 1
01.10 | 08:25
Peter Heerschop. heeft ontvangen 1
Je vindt deze pagina leuk