nominatie

. Er zijn in totaal vijf genomineerden

 

Beste genomineerde,

 

 

Via deze brief wil ik je nominatie voor de Ab Harrewijn Prijs bevestigen. Er zijn in totaal vijf genomineerden, die in elk geval een certificaat en 1500 euro krijgen, onder meer om reiskosten naar de uitreiking te dekken en eventuele andere kosten die met de nominatie samenhangen. Voor de winnaar, die we op 13 mei bekend maken, is er ook een kunstwerk en een bedrag van 5000 euro, te besteden aan het project.

 

Meer informatie over de prijs, bijvoorbeeld winnaars van vorige jaren en wie Ab Harrewijn was, tref je aan op www.abharrewijnprijs.nl

 

Wat wordt er van je verwacht?                                     

  • Dat je aanwezig bent bij de uitreiking, die op 13 mei van 15.00 tot 16.30 plaatsvindt de Pauluskerk in Rotterdam (Mauritsweg 20, vijf minuten vanaf het station). Je kunt zoveel mensen meenemen als je wilt. Na afloop is er een borrel. Voor mijn gemoedsrust als organisator is het prettig als je er een kwartier van tevoren bent. Tijdens de uitreiking zul je kort geïnterviewd worden over je project.
  • Dat je uiterlijk 1 mei een stukje van ongeveer 400 woorden schrijft over je project voor het programmaboekje van de uitreiking. Je kunt ook aan mij vragen zo’n stukje te schrijven, maar dan heb je minder controle over wat er in staat. Je krijgt het boekje nog te zien voor we het vermenigvuldigen.
  • Dat je beschikbaar bent voor de pers. Mocht je liever geen journalisten te woord staan, dan kun je dat aan mij doorgeven. Wanneer zij zich bij melden, zal ik hen dan niet naar jou doorsturen, maar de mogelijkheid blijft natuurlijk dat ze zich rechtstreeks bij jou melden.
  • Dat je het persbericht zo mogelijk verspreidt onder locale media (daar hebben we zelf onvoldoende inzicht in). De ervaring leert dat locale publiciteit vanwege een landelijke prijs waardevol is in contacten met overheden, maar ook om vrijwilligers te werven.

                       

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je mij altijd bellen of mailen.

 

Met vriendelijke groet,

 

 

 

Namens de jury van de Ab Harrewijn Prijs, 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

10.10 | 06:28

Het gaat goed met mijn moeder, deze week is zij met bewoners van Irishof Gouda op vakantie. Iedereen de hartelijke groeten en ze komt weer snel eens langs.

...
08.07 | 22:51

We hebben het volgende bericht geplaatst ->
zie: https://veiligspoorwijk.wordpress.com/2017/07/08/veiligheid-en-ouderen-in-stadsdeel-laak/

...
04.07 | 00:23

Lieve mensen,
Nogmaals hartelijk dank voor jullie warme ontvangst en gezellige ochtend. Bep Schmitz en Truce Visse-Schmitz

...
29.03 | 15:57

Een leuke websit, Nettie en Leo!
Succes!
Diana Resmann

...
Je vindt deze pagina leuk