Standaard pagina

 

Alles komt goed show met Peter Heerschop.

 

Netty en Leo – De Laakse Lente, hadden het verzoek gekregen om gasten te zijn voor de “Alles komt goed show” van Peter Heerschop georganiseerd door Het Nationaal Theater, gehouden op de zondagmiddag in het theater op het Spui Peter Heerschop wilde in zijn programma ook aandacht schenken aan mooie zaken die in de samenleving plaatsvinden en was ook Paul van Vliet uitgenodigd als ere-gast.

Nu wij werden niet teleurgesteld, schitterende teksten over vele zaken uit de samenleving passeerde de revue, en waren wij helemaal onder de indruk dat nu je ouder wordt het onderwerp kinderen krijgen belangrijk is. Bij de Laakse Lente zie je wat kinderen en kleinkinderen kunnen betekenen voor ouderen en als echtparen in hun leven de keus maakten om geen kinderen te nemen je op oudere leeftijd dit als een gemis ziet.

Hierna kwam Peter Heerschop ons een interview afnemen over ons project en mocht je wederom ervaren hoeveel gasten in de zaal achteraf naar je toekomen om hun waardering uit de spreken dat wij ouderen dagelijks in onze eigen huiskamer mogen ontvangen en zo geen last meer hebben van eenzaamheid en daarnaast met vele mooie activiteiten zoals vorige week nog bloemschikken waar na ouderen met hun zelfgemaakte bloemstuk, na een heerlijke gezamenlijke lunch huiswaarts gaan.

Dank aan Peter Heerschop – dank aan het Nationaal theater dat u weer een prachtige groep mensen een schitterende middag liet beleven en dat u aandacht schonk, hoe belangrijk het is om een leuke samenleving tot stand te brengen mensen naar elkaar moeten omkijken.

 

Leo Olffers 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

06.04 | 18:49

kijk op de websitevan de laakse lente

...
27.08 | 07:42

ik ben blij dat ik de laakse lente heb moge lere kennen een geweldige organizatie de heel feel voor ouderen doet GEWELDICH

...
19.04 | 09:33
foto's bloemschikken heeft ontvangen 1
01.10 | 08:25
Peter Heerschop. heeft ontvangen 1
Je vindt deze pagina leuk