Droom van Bestuur De Laakse Lente

 

Secretariaat: Hil Plugge

 

Adres secretariaat: De Genestetlaan 154,

 

 2522 LS, Den Haag

 

Telefoonnummer 070- 3989636/06-52307313

 

Emailadres: secretariaat l.olffers@ziggo.nl

 

Bankrekeningnummer: NL52ABNA0444305408      

  Website: www.delaakselente.nl

 

 

 

Droom van Bestuur De Laakse Lente om samen met anderen een leuke samenleving tot stand te brengen. In een week tijd is onze droom een stuk dichterbij gekomen, nu wij reacties krijgen uit het hele land.

 

Na het vieren van ons vijfjarig bestaan en het uitbrengen van een schitterend jubileum infoblad, sta je als mens versteld wat je in vijfjaar De Laakse Lente, samen met een schitterend groepje vrijwilligers tot stand mag en kan brengen, om iets aan de enorme eenzaamheid te doen en vooral een hele mooie groep ouderen, gelukkig en blij kan maken.

Wat daarnaast een emotionele ervaring als mens is, is dat je in vijf jaar tijd, met een grote groep, mooie contacten en vriendschappen tot stand mocht brengen in het hele land en dit je enorm stimuleert om op de ingeslagen weg verder samen te gaan.

 

Leo wat bedoel je in een week tijd stuk dichterbij.

 

Ja, al vele jaren mag Leo ervaren dat er vele mooie mensen zijn, dat er vele mooie projecten zijn en dat dus heel veel mensen willen samenwerken, om iets moois te maken van onze samenleving en dit mij als burger heel veel moed geeft dat ouderen, die volgens de verwachtingen steeds ouder worden, niet hoeven te vereenzamen

Dat is ook al mijn hele leven het grote streven geweest, om van mijn motto Samen zij wij Sterk iets moois en waardevols te maken.

De laatste tijd en helemaal de laatste week mocht Leo ervaren hoeveel mensen, van dit motto iets moois willen maken.

Via ons allermooiste contact, met Marieke van der Waal directeur van de Leydenacademy, komen Netty en Leo al vijf jaar lang in contact met een schitterende groepen beleidsmakers, uit de zorg in ons land en wat mooi dat ook de groep dit jaar ook weer zoveel belangstelling en waardering toonde voor de Laakse Lente. Er een groepje langskwam om kennis te maken met ons huiskamerspreekuur en wij uitgenodigd werden door de directeur van het verzorgingshuis Vreedenhoff de heer Wout Oldhoff en hij ons liet zien, wat een schitterende activiteiten men daar organiseert voor ouderen en zelfs studenten laat wonen in dit verzorgingshuis, om zo jong en oud samen te brengen. Ook het zoveelste mooie contact waar wij het bezoek aan Arnhem mee afsloten, zullen wij nooit vergeten, want Rene Turk uit Zevenaar die zo’n mooi stuk over de Laakse Lente in het blad Het Zoet schreef en Christiaan Mook uit Arnhem die onze ouderen kwam helpen met kerststukjes maken en het groen voor deze kerstukjes schonk, planden een heel leuk samenzijn in Emmerich, Duitsland, een etentje en drankje aan de Rijn ongelooflijk mooi en onderstreepte zo onze vriendschap voor het leven.

 

Op vrijdag 2 juni sloten wij deze week af met een bezoek aan het Internationale Handelsfirma Caem Klerks in Amsterdam, een groot voorbeeld voor alle grote bedrijven in ons land.

Al twee keer nodigde dit hele mooie bedrijf, waar zoveel personeel uit vele landen werken, de ouderen van de Laakse Lente uit voor een gezamenlijke kerstlunch, samen met hun hele personeel.

Ja de Directeur van Caem De Klerksgroep Michiel Kuijlaars  vindt het van het grootste belang dat zijn internationale personeel, persoonlijk kennis maakt met ouderen en zitten dan ook een op een aan tafel, om samen  met elkaar in gesprek te gaan. En o wat vinden de ouderen dit prachtig en mooi. Deze week kwam Riet van Eijk een van onze lieve ouderen vol trots en met glundere ogen een verjaardagskaart laten zien die zij van een personeelslid had ontvangen. Als ons bestuur vandaag persoonlijk op bezoek, gaat om het bedrijf van binnen te zien, merk je wat een enorme warmte er heerst onder het personeel en hoe blij men is ons weer te zien. Ja, wil je het liefst Michiel Kuijlaars en de directeur en Elles de Wit omhelzen, wat zij jaarlijks voor onze ouderen doen en merk je met welk personeelslid je ook praat, de liefde voor het bedrijf enorm is en denk je wat super mooi voorbeeld voor onze samenleving, De Laakse Lente is zo’n succes omdat wij aandacht het allerbelangrijkste vinden, om ouderen gelukkig en blij te maken en wat mooi dat dit ook het motto is van het eerste bedrijf in ons land Van Caem Klerks die hun mooie internationale personeel ouderen onder hun belangstelling brengt en wij als bestuurtje Van De Laakse Lente, dus even dachten op ons eigen huiskamerproject  op bezoek te zijn. Natuurlijk willen natuurlijk veel mensen even op de website van  http://www.caemklerks.com/kijken.

Beste Michiel Kuijlaars en lieve Elles de Wit en ai die mooie personeelsleden, namens alle ouderen van de Laakse Lente bedankt voor de liefde – vriendschap en vertrouwen wij houden van jullie.

 

Leo Olffers

 

 

 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

10.10 | 06:28

Het gaat goed met mijn moeder, deze week is zij met bewoners van Irishof Gouda op vakantie. Iedereen de hartelijke groeten en ze komt weer snel eens langs.

...
08.07 | 22:51

We hebben het volgende bericht geplaatst ->
zie: https://veiligspoorwijk.wordpress.com/2017/07/08/veiligheid-en-ouderen-in-stadsdeel-laak/

...
04.07 | 00:23

Lieve mensen,
Nogmaals hartelijk dank voor jullie warme ontvangst en gezellige ochtend. Bep Schmitz en Truce Visse-Schmitz

...
29.03 | 15:57

Een leuke websit, Nettie en Leo!
Succes!
Diana Resmann

...
Je vindt deze pagina leuk